Haberler Tüm Haberler

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Doç. Dr. Mehmet Şimşek’e U...

Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Do&...

Sosyal Sorumluluk Projeleri-5

Gastronomi Patiye Dokunuyor Projesi Final Etkinliği Düzenlendi “Geleceğin şefleri bu d...

Sosyal Sorumluluk Projeleri-4

Giresun Üniversitesi’nden Kalplere Dokunan İş Birliği: Özel Gereksinimli Bireyler ...

Sosyal Sorumluluk Projeleri-3

Gastronomi Bölümünden Minik Yüreklere Dokunan Şenlik Giresun Üniversites...

Kumar Bağımlılığı Konferansı

Fakültemizde 24.04.2025 Perşembe günü Psikolog Duygunur Tiryaki Kesikoğlu'nu...

Sosyal Sorumluluk Projeleri-2

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden Anlamlı Ziyaret: Çocuklarla Renkli B...

Sosyal Sorumluluk Projeleri-1

Gastronomi Bölümünden Huzurevinde Anlamlı İftar Etkinliği   Giresun Üni...

Üniversite-Sektör Buluşmaları VI

18 Mart 2025 Salı günü Fakültemiz Uygulama Mutfağında; Unlu Mamuller ve Pastacılık II...

Duyurular Tüm Duyurular

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme (Ek Madde-1) Yatay ...

Rekreasyon Yönetimi Bölümü Sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz....

Yeni 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı

2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programına buradan ulaşabilirsiniz. (G&...

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları

Rekreasyon Yönetimi Bölümü Sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz. Gastro...

2024-2025 Bahar Dönemi Dönem Sonu ve Bütünleme Sınav Takvimi

Dönem sonu sınav takvimine buradan ulaşabilirsiniz. Bütünleme sınav takvimine bura...

2025-2026 Güz Dönemi Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Başladı

Detaylı bilgilere ekteki linkten ulaşabilirsiniz. https://www.giresun.edu.tr/tr/announcement-detail...

Kumar Bağımlılığı Semineri

  Toplumsal Duyarlılık Projeleri dersi kapsamında 24 Nisan Perşembe günü saat 11.0...

2024-2025 Bahar Dönemi Ara Sınav Takvimi

2024-2025 Bahar dönemi ara sınav takvimine buradan ulaşabilirsiniz. 

Üniversite-Sektör Buluşmaları VI

Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ev sahipliğinde, 18 Mart 2...