Hakkımızda
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Değerlerimiz
Kişiler
Fakülte Yönetimi
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Komisyon ve Kurullar
Koordinatörler
Akademik Personel
Komite ve Ekipler
İdari Personel
Akademik
Lisans
Rekreasyon Yönetimi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yüksek Lisans
Ekoturizm Rehberliği
Kalite
Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
Birim Öz Değerlendirme Raporu
Faaliyet Raporları
Anketler
Paydaşlar
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma ve Kaynaklar
Yürütülen Araştırmalar
Yürütülen Projeler
Yayınlar
Kütüphane
Personel Belgeleri
İç Kontrol
Hassas Görevler
Görev Dağılımları
Teşkilat Şeması
İş Akış Şeması
Acil Durum Müdahale Planı
Kariyer
Kariyer Planlama
Öğrenci İşveren Buluşması
Kariyer Yönetim Sistemi
Öğrenci Deneyimleri
Fırsatlar
Norm Kadro Planlaması
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Bilgi Paketi
Danışmanlar
UZEM Sorumluları
Akran Rehber
Kütüphane
Burs
Yatay Geçiş
Değişim Programları
Gönüllü Programları
Öğrenci Toplulukları
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
Üniversite Anasayfa
Ara
Hakkımızda
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Değerlerimiz
Kişiler
Fakülte Yönetimi
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Komisyon ve Kurullar
Koordinatörler
Akademik Personel
Komite ve Ekipler
İdari Personel
Akademik
Lisans
Rekreasyon Yönetimi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yüksek Lisans
Ekoturizm Rehberliği
Kalite
Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
Birim Öz Değerlendirme Raporu
Faaliyet Raporları
Anketler
Paydaşlar
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma ve Kaynaklar
Yürütülen Araştırmalar
Yürütülen Projeler
Yayınlar
Kütüphane
Personel Belgeleri
İç Kontrol
Hassas Görevler
Görev Dağılımları
Teşkilat Şeması
İş Akış Şeması
Acil Durum Müdahale Planı
Kariyer
Kariyer Planlama
Öğrenci İşveren Buluşması
Kariyer Yönetim Sistemi
Öğrenci Deneyimleri
Fırsatlar
Norm Kadro Planlaması
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Bilgi Paketi
Danışmanlar
UZEM Sorumluları
Akran Rehber
Kütüphane
Burs
Yatay Geçiş
Değişim Programları
Gönüllü Programları
Öğrenci Toplulukları
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
İletişim
Kişiler
Komisyon ve Kurullar
Komite ve Ekipler
Koordinatörler
Yönetim
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Akademik Personel
Idari Personel
Fakülte Kurulu
Prof. Dr. Eyüp NEFES
Başkan
Prof. Dr. Ali Çağın YÜCEL
Üye
Prof. Dr. Sezai BALCI
Üye
Prof. Dr. Hüseyin ÇALIK
Üye
Doç. Dr. Mehmet ŞİMŞEK
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı
Doç. Dr. Bayram KANCA
Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı
Doç. Dr. Mehmet Mert PASLI
Üye
Dr. Öğr. Üyesi Zeliha KAYA
Üye
Murat SARIİPEK
Fakülte Sekreteri (Raportör)