• Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Değerler & İlkeler
      • Politikalar
        • Kalite Politikaları
      • Dekanlık
      • Kurullar
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Fakülte Kurulu
      • Komisyonlar
      • Ekipler
      • Koordinatörler
      • Sorumlular
      • Senato Temsilcisi
      • Öğrenci Temsilcileri
    • Topluluğumuz
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Öğrenciler
        • Öğrenci Toplulukları
      • Mezunlar
      • Sektörel İşbirlikleri
      • Kamu Ortakları
      • Sivil Toplum
    • Akademik Faaliyetlerimiz
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
      • Değişim Programları
      • Araştırmalar
      • Projeler
    • Bilgi & Kaynaklarımız
      • Yerleşke
      • Mevzuat
      • Organizasyon Yapısı
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Dağılımları
        • Hassas Görevler
      • Süreçler
      • Planlar
        • Acil Durum Müdahale Planı
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • Faaliyet Raporları
      • Formlar
        • Personel Formları
        • Öğrenci Formları
    • Kariyer Desteklerimiz
      • Kariyer Planlama
      • Danışmanlık Hizmetleri
      • Fırsatlar
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Katkılarımız
      • Gönüllü Programları
      • Burs ve Sosyal Destek
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
    • Üniversite Anasayfa
    • Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Değerler & İlkeler
      • Politikalar
        • Kalite Politikaları
      • Dekanlık
      • Kurullar
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Fakülte Kurulu
      • Komisyonlar
      • Ekipler
      • Koordinatörler
      • Sorumlular
      • Senato Temsilcisi
      • Öğrenci Temsilcileri
    • Topluluğumuz
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Öğrenciler
        • Öğrenci Toplulukları
      • Mezunlar
      • Sektörel İşbirlikleri
      • Kamu Ortakları
      • Sivil Toplum
    • Akademik Faaliyetlerimiz
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
      • Değişim Programları
      • Araştırmalar
      • Projeler
    • Bilgi & Kaynaklarımız
      • Yerleşke
      • Mevzuat
      • Organizasyon Yapısı
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Dağılımları
        • Hassas Görevler
      • Süreçler
      • Planlar
        • Acil Durum Müdahale Planı
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • Faaliyet Raporları
      • Formlar
        • Personel Formları
        • Öğrenci Formları
    • Kariyer Desteklerimiz
      • Kariyer Planlama
      • Danışmanlık Hizmetleri
      • Fırsatlar
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Katkılarımız
      • Gönüllü Programları
      • Burs ve Sosyal Destek
    • İletişim
    • Hakkımızda
      • Öğrenci Temsilcileri
      • Senato Temsilcisi
      • Tarihçe
      • Kalite Politikaları
      • Misyon & Vizyon
      • Değerler & İlkeler
      • Komisyonlar
      • Ekipler
      • Koordinatörler
      • Yönetim
      • Fakülte Kurulu
      • Fakülte Yönetim Kurulu

    Fakülte Yönetim Kurulu

    Prof. Dr. Eyüp NEFES
    Başkan
    Prof. Dr. Ali Çağın YÜCEL
    Üye
    Prof. Dr. Musa GENÇ
    Üye
    Prof. Dr. Hüseyin ÇALIK
    Üye
    Doç. Dr. Mehmet Mert PASLI
    Üye
    Doç. Dr. Mehmet ŞİMŞEK
    Üye
    Dr. Öğretim Üyesi Zeliha KAYA
    Üye
    Murat SARIİPEK
    Fakülte Sekreteri (Raportör)

    İletişim

    Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Uğurca Mahallesi Yayla/5 Sokak No: 3 PK: 28902 Keşap /Giresun

    Telefon : +90 454 310 1875
    Faks : +90 454 310 1880
    E-Posta : turizm@giresun.edu.tr

    © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı