• Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Değerler & İlkeler
      • Politikalar
        • Kalite Politikaları
      • Dekanlık
      • Kurullar
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Fakülte Kurulu
      • Komisyonlar
      • Ekipler
      • Koordinatörler
      • Sorumlular
      • Senato Temsilcisi
      • Öğrenci Temsilcileri
    • Topluluğumuz
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Öğrenciler
        • Öğrenci Toplulukları
      • Mezunlar
      • Sektörel İşbirlikleri
      • Kamu Ortakları
      • Sivil Toplum
    • Akademik Faaliyetlerimiz
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
      • Değişim Programları
      • Araştırmalar
      • Projeler
    • Bilgi & Kaynaklarımız
      • Yerleşke
      • Mevzuat
      • Organizasyon Yapısı
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Dağılımları
        • Hassas Görevler
      • Süreçler
      • Planlar
        • Acil Durum Müdahale Planı
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • Faaliyet Raporları
      • Formlar
        • Personel Formları
        • Öğrenci Formları
    • Kariyer Desteklerimiz
      • Kariyer Planlama
      • Danışmanlık Hizmetleri
      • Fırsatlar
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Katkılarımız
      • Gönüllü Programları
      • Burs ve Sosyal Destek
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
    • Üniversite Anasayfa
    • Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Değerler & İlkeler
      • Politikalar
        • Kalite Politikaları
      • Dekanlık
      • Kurullar
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Fakülte Kurulu
      • Komisyonlar
      • Ekipler
      • Koordinatörler
      • Sorumlular
      • Senato Temsilcisi
      • Öğrenci Temsilcileri
    • Topluluğumuz
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Öğrenciler
        • Öğrenci Toplulukları
      • Mezunlar
      • Sektörel İşbirlikleri
      • Kamu Ortakları
      • Sivil Toplum
    • Akademik Faaliyetlerimiz
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
      • Değişim Programları
      • Araştırmalar
      • Projeler
    • Bilgi & Kaynaklarımız
      • Yerleşke
      • Mevzuat
      • Organizasyon Yapısı
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Dağılımları
        • Hassas Görevler
      • Süreçler
      • Planlar
        • Acil Durum Müdahale Planı
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • Faaliyet Raporları
      • Formlar
        • Personel Formları
        • Öğrenci Formları
    • Kariyer Desteklerimiz
      • Kariyer Planlama
      • Danışmanlık Hizmetleri
      • Fırsatlar
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Katkılarımız
      • Gönüllü Programları
      • Burs ve Sosyal Destek
    • İletişim
    • Bilgi & Kaynaklarımız
      • Yerleşke Olanakları
      • Hassas Görevler
      • Personel Formları
      • Öz Değerlendirme Raporları
      • Görev Dağılımları
      • Öğrenci Formları
      • Teşkilat Şeması
      • İş Akışları
      • Faaliyet Raporları
      • Acil Durum Müdahale Planı

    Faaliyet Raporları

    2019 Yılı Faaliyet Raporu
    2020 Yılı Faaliyet Raporu
    2021 Yılı Faaliyet Raporu
    2022 Yılı Faaliyet Raporu
    2023 Yılı Faaliyet Raporu
    2024 Yılı Faaliyet Raporu

    İletişim

    Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Uğurca Mahallesi Yayla/5 Sokak No: 3 PK: 28902 Keşap /Giresun

    Telefon : +90 454 310 1875
    Faks : +90 454 310 1880
    E-Posta : turizm@giresun.edu.tr

    © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı