Zorunlu İngilizce Dersleri Muafiyet Sınavı Sınıf ve Katılımcı Listeleri

12 Eylül 2024 Perşembe

Fakültemizde okutulacak olan zorunlu İngilizce dersleri muafiyet sınavı 16 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 11.00'de Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesinde bulunan Fen Edebiyat Fakültesi A Blok 1. KAT A-106, A-107; 2. KAT A-201, A-202, A-203 ve A-204 dersliklerinde gerçekleştirilecektir.

Sınav dilbilgisi, kelime bilgisi ve okuduğunu anlama becerilerini ölçen A1-B1 zorluk seviyeleri aralığında çoktan seçmeli 50 sorudan oluşmaktadır. Sınav süresi 60 dakika olacaktır.

Sınava girecek öğrencilerimizin sınav günü en geç saat 10:45'te kimlik kartları yanında olacak şekilde sınava girecekleri salonlarda bulunmaları gerekmektedir.
Öğrencilerimiz sınava gelmeden önce mutlaka sınava hangi salonda gireceklerini öğrenmiş olmalıdır. Tabloda kırmızı ile işaretlenen öğrenciler yine tabloda belirtilen nedenle sınava kabul edilmeyecektir.

Öğrencilerimiz sınava girecekleri salonları bu linke tıklayarak ulaşabilecekleri tablolarda görebileceklerdir.