Ekoturizm Rehberliği Tezli Yüksek Lisans Programı Öğrencilerinin Dikkatine!

27 Eylül 2021 Pazartesi

Ders Kayıtları 27 Eylül- 1 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Şifre oluşturma ve kayıt işlemleri ile ilgili bilgiler Sosyal Bilimler Enstitüsünün web sayfasında yer almaktadır.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı ders programına buradan ulaşabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılında yeni kayıt yaptırıp birinci döneminde olan öğrencilerin Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Zorunlu) dersi dahil toplam 5 ders seçmesi gerekmektedir.

2. döneminde olan öğrenciler kendi danışmanına ait Seminer (ETR700) ve Uzmanlık Alan Dersini (ETR800) seçmek zorundadır.
2. döneminde olan öğrencilerin iki dönem derslerinin toplam 60 AKTS olması gerekmektedir. 2. dönemin sonunda 60 AKTS'lik dersten başarılı olamayan öğrenciler teze başlayamaz.

3. döneminde olan öğrenciler kendi danışmanına ait Tez Çalışması (ETR901) ve Uzmanlık Alan Dersini (ETR801) seçmek zorundadır.

4. döneminde olan öğrenciler kendi danışmanına ait Tez Çalışması (ETR902) ve Uzmanlık Alan Dersini (ETR802) seçmek zorundadır.

5. veya 6. döneminde olan öğrenciler kendi danışmanına ait Tez Çalışması (ETR902) ve Uzmanlık Alan Dersini (ETR802) seçmek zorundadır.

Ders programında görülen dersler her iki dönemde de açılacaktır. Öğrenciler çeşitli nedenlerle (aynı saatte ders olması vb.) seçemedikleri dersi sonraki dönemde seçebilir.
Derslerin büyük bölümü yüz yüze, bazıları ise çevrimiçi şekilde yürütülecektir. Detaylar ders programında gösterilmektedir.
Çevrimiçi dersler hariç olmak üzere:
Doç. Dr. Hakan AKYURT, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Mert PASLI ve Dr. Öğr. Üyesi Eray TURPCU derslerini Bulancak Kadir Karabaş UBYO'da verecektir.
Doç. Dr. İbrahim SEZER, Doç. Dr. Eren BAŞ; Dr. Öğr. Üyesi Eren ŞENOL ve Dr. Öğr. Üyesi Muaffak SARIOĞLU derslerini Fen Edebiyat Fakültesi'nde verecektir.
Diğer tüm dersler Turizm Fakültesi'nde verilecektir.
Seminer, Uzmanlık Alan Dersi ve Tez Çalışması Derslerini gösteren haftalık ders çizelgesini buradan indirebilirsiniz.