Hakkımızda
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Değerlerimiz
Kişiler
Fakülte Yönetimi
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Komisyon ve Kurullar
Koordinatörler
Akademik Personel
Komite ve Ekipler
İdari Personel
Akademik
Lisans
Rekreasyon Yönetimi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yüksek Lisans
Ekoturizm Rehberliği
Kalite
Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
Birim Öz Değerlendirme Raporu
Faaliyet Raporları
Anketler
Paydaşlar
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma ve Kaynaklar
Yürütülen Araştırmalar
Yürütülen Projeler
Yayınlar
Kütüphane
Personel Belgeleri
İç Kontrol
Hassas Görevler
Görev Dağılımları
Teşkilat Şeması
İş Akış Şeması
Acil Durum Müdahale Planı
Kariyer
Kariyer Planlama
Öğrenci İşveren Buluşması
Kariyer Yönetim Sistemi
Öğrenci Deneyimleri
Fırsatlar
Norm Kadro Planlaması
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Bilgi Paketi
Danışmanlar
UZEM Sorumluları
Akran Rehber
Kütüphane
Burs
Yatay Geçiş
Değişim Programları
Gönüllü Programları
Öğrenci Toplulukları
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
Üniversite Anasayfa
Ara
Hakkımızda
Tarihçe
Misyon & Vizyon
Değerlerimiz
Kişiler
Fakülte Yönetimi
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Komisyon ve Kurullar
Koordinatörler
Akademik Personel
Komite ve Ekipler
İdari Personel
Akademik
Lisans
Rekreasyon Yönetimi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yüksek Lisans
Ekoturizm Rehberliği
Kalite
Kalite Politikaları
Birim Kalite Komisyonu
Birim Öz Değerlendirme Raporu
Faaliyet Raporları
Anketler
Paydaşlar
Yönetmelikler
Yönergeler
Araştırma ve Kaynaklar
Yürütülen Araştırmalar
Yürütülen Projeler
Yayınlar
Kütüphane
Personel Belgeleri
İç Kontrol
Hassas Görevler
Görev Dağılımları
Teşkilat Şeması
İş Akış Şeması
Acil Durum Müdahale Planı
Kariyer
Kariyer Planlama
Öğrenci İşveren Buluşması
Kariyer Yönetim Sistemi
Öğrenci Deneyimleri
Fırsatlar
Norm Kadro Planlaması
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Bilgi Paketi
Danışmanlar
UZEM Sorumluları
Akran Rehber
Kütüphane
Burs
Yatay Geçiş
Değişim Programları
Gönüllü Programları
Öğrenci Toplulukları
Formlar
Öğrenci Formları
Personel Formları
İletişim
Bölüm Öğrenci Temsilci Seçimi
10 Kasım 2021 Çarşamba
Rekreasyon Yönetimi ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri, bölüm öğrenci temsilcisi seçimi yapılacaktır.
Tarih: 11 Kasım 2021
Saat: 11:30- 13:00
Yer: Turizm Fakültesi Fuaye Alanı
Hızlı Erişim
Öğrenci İşleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
GRÜ-UZEM
EBYS
Rehber
Akademik Takvim
Eduroam
Yönetmelikler
BAP
Yemek Menüsü
Engelli Üniversite Birimi
Erasmus Değişim Programı
Farabi Değişim Programı
Mevlana Değişim Programı
TÖMER
Sosyal Tesisler
Uluslararası Öğrenci Ofisi
Bologna