• Size Özel Tur
      • Aday Öğrenci
      • Aileler
      • Kurumlar
      • Basın & Sivil Toplum
      • Mezunlar
      • Personel
    • Hakkımızda
      • Tarihsel Gelişim
      • Vizyon
      • Misyon
      • Değerlerimiz
    • Kişiler
      • Fakülte Yönetimi
      • Fakülte Yönetim Kurulu
      • Fakülte Kurulu
      • Komisyon ve Kurullar
      • Komite ve Ekipler
      • Koordinatörler
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Akademik
      • Lisans
        • Rekreasyon Yönetimi
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Yüksek Lisans
        • Ekoturizm Rehberliği
    • Kalite
      • Kalite Politikaları
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • Faaliyet Raporları
      • Anketler
      • Paydaşlar
    • Araştırma ve Kaynaklar
      • Yüksek Lisans Tez Savunmaları
      • Yürütülen Araştırmalar
      • Yürütülen Projeler
      • Yayınlar
      • Kütüphane
      • Personel Belgeleri
    • Kariyer
      • Kariyer Planlama
      • Öğrenci İşveren Buluşması
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Öğrenci Deneyimleri
      • Fırsatlar
      • Norm Kadro Planlaması
    • Öğrenciler
      • UZEM Sorumluları
      • Danışmanlar
      • Akran Rehber
      • Öğrenci Bilgi Sistemi
      • Öğrenci Belgeleri
      • Kütüphane
      • Burs
      • Yatay Geçiş
      • Değişim Programları
      • Gönüllü Programları
      • Öğrenci Toplulukları
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
    • Üniversite Anasayfa
    • Size Özel Tur
      • Aday Öğrenci
      • Aileler
      • Kurumlar
      • Basın & Sivil Toplum
      • Mezunlar
      • Personel
    • Hakkımızda
      • Tarihsel Gelişim
      • Vizyon
      • Misyon
      • Değerlerimiz
    • Kişiler
      • Fakülte Yönetimi
      • Fakülte Yönetim Kurulu
      • Fakülte Kurulu
      • Komisyon ve Kurullar
      • Komite ve Ekipler
      • Koordinatörler
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
    • Akademik
      • Lisans
        • Rekreasyon Yönetimi
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Yüksek Lisans
        • Ekoturizm Rehberliği
    • Kalite
      • Kalite Politikaları
      • Birim Kalite Komisyonu
      • Birim Öz Değerlendirme Raporu
      • Faaliyet Raporları
      • Anketler
      • Paydaşlar
    • Araştırma ve Kaynaklar
      • Yüksek Lisans Tez Savunmaları
      • Yürütülen Araştırmalar
      • Yürütülen Projeler
      • Yayınlar
      • Kütüphane
      • Personel Belgeleri
    • Kariyer
      • Kariyer Planlama
      • Öğrenci İşveren Buluşması
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Öğrenci Deneyimleri
      • Fırsatlar
      • Norm Kadro Planlaması
    • Öğrenciler
      • UZEM Sorumluları
      • Danışmanlar
      • Akran Rehber
      • Öğrenci Bilgi Sistemi
      • Öğrenci Belgeleri
      • Kütüphane
      • Burs
      • Yatay Geçiş
      • Değişim Programları
      • Gönüllü Programları
      • Öğrenci Toplulukları
    • İletişim

    2022-2023 Güz Dönemi Kurumlararası Genel Not Ortalaması İle Yatay Geçiş Sonuçları

    19 Ağustos 2022 Cuma

    Kurumlararası Genel Not Ortalaması İle Yatay Geçiş Sonuçları İçin Lütfen Tıklayınız.
    Kayış işlemleri ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

    Hızlı Erişim

    • Öğrenci İşleri
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • GRÜ-UZEM
    • EBYS
    • Rehber
    • Akademik Takvim
    • Eduroam
    • Yönetmelikler
    • BAP
    • Yemek Menüsü
    • Engelli Üniversite Birimi
    • Erasmus Değişim Programı
    • Farabi Değişim Programı
    • Mevlana Değişim Programı
    • TÖMER
    • Sosyal Tesisler
    • Uluslararası Öğrenci Ofisi
    • Bologna

    İletişim

    Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Uğurca Mahallesi Yayla/5 Sokağı Dış Kapı no: 3 PK:28902 Keşap Giresun

    Telefon : +90 454 310 1875
    Faks : +90 454 310 1880
    E-Posta : turizm@giresun.edu.tr

    © 2023 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı