2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı YKS Kayıt Duyurusu

16 Ağustos 2022 Salı

Sevgili öğrenciler
2022 YKS yerleştirme sonuçlarına göre fakültemiz bölümlerini kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.
Bölümlere kayıtlarınızı dilerseniz elektronik kayıt ile, dilerseniz şahsen kayıt ile gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt işlemleri ile ilgili gerekli bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
Turizm Fakültesi olarak derslerimiz 03.10.2022 tarihinde başlayacak olup fakültemize ilişkin akademik takvime buradan ulaşabilirsiniz.

ÖNEMLİ NOT: 08.02.2022 tarihinde fakültemizde gerçekleşen talihsiz yangın nedeniyle binamız tadilattadır. Tadilat işlemleri eğitim öğretim dönemi başlayana kadar tamamlanacak olup yeni dönemde derslerimiz Keşap’ta bulunan binamızda başlayacaktır. Şahsen kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz için kayıt adresimiz aşağıda yer almaktadır.

Şahsen kayıt için adres: Keşap İlçe Halk Kütüphanesi, Bozkurt Mahallesi Fatih Caddesi Irmak Sokak No:10 Keşap GİRESUN