2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

05 Haziran 2023 Pazartesi

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Üniversitemizin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni; 21 Haziran 2023 Çarşamba günü saat:16.00’da "Lisans Eğitimi Veren Birimlerin Mezuniyet Töreni" Güre Yerleşkesi Etkinlik Alanında, havanın yağışlı olması durumunda ise 19 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.
Tören kapsamında Üniversitemiz 1.,2.,3. sü (lisans programlarının 1.2.3.sü), önlisans programlarının 1., 2., 3.sü, tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının 1., 2. ve 3. lerine başarı belgesi takdim edilecektir. Tören öncesinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Otopark Alanında birimlerinin kuruluş tarihlerine göre öğrenciler binişleri giyinmiş olarak toplanacak, sorumlu hocaları eşliğinde okullarına ait dövizler (tören alanında teslim edilecektir) ile kortej halinde yürüyerek tören alanında yerlerini alacaklardır.

Tören programı aşağıdaki gibidir.

21 HAZİRAN 2023 ÇARŞAMBA

Tören Yeri: Güre Yerleşkesi Etkinlik Alanı
                                    (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi- Fen Edebiyat Fakültesi arkası)
                                    (Havanın yağışlı olması durumunda 19 Eylül Kapalı Spor Salonu)

16:00- 16:30: Öğrencilerin sorumlu hocaları eşliğinde kortej yürüyüşü yaparak yerlerini almaları.

16:30:  Müzik dinletisi- Halk oyunları gösterisi
            Saygı duruşu
            İstiklal marşı
            Mezun öğrencilerimizin adına üniversite 1. sinin konuşmaları