2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine!

28 Eylül 2020 Pazartesi

2020-2021 eğitim-öğretim yılında fakültemiz bölümlerine kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtları ilk dönem fakültemizce yapılmaktadır.

Öğrencilerin 2020-2021 eğitim-öğretim güz dönemi için ders kayıtlarıyla ilgili Öğrenci Bilgi Sistemin'den herhangi bir işlem yapmaları gerekmemektedir.

Birinci sınıf öğrencilerinin,  güz dönemi için "Üniversite Seçmeli Dersi" olarak okutulan aşağıdaki derslerden birini seçmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin almak istedikleri dersi Ad, Soyad, Okuduğu Bölüm Bilgisini içeren bir e-posta ile 9 Ekim 2020 tarihine kadar fakültemize (turizm@giresun.edu.tr adresinden) iletmeleri gerekmektedir.

İlgili tarihe kadar ders seçimi yapmayan öğrenciler, sınıf mevcuduna göre iki derse dağıtılacaktır.

DERSİN ADI T U L AKTS DERSİ VEREN ÖĞRETİM ELEMANI
Toplumsal Cinsiyet Eşitliği 2 0 0 2 Dr. Öğr. Üyesi Ömür UÇAR
İş Ahlakı ve Değerler Eğitimi 2 0 0 2 Dr. Öğr. Üyesi Mehmet ŞİMŞEK

Ders Seçimi İçin: turizm@giresun.edu.tr

NOT: Derslerin işlenişi ve ders içerikleriyle ilgili bilgi için ilgili öğretim üyesiyle e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz.