18 Mayıs 2024 Cumartesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen "Profesyonel Bıçak Eğitimi" semineri 17 Mayıs 2024 tarihinde Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Sayın Fırat Erbil tarafından gerçekleştirildi.
Seminerde fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencilerimize bıçak çeşitleri ve bıçak kullanımı hakkında eğitim verildi. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören seminerde sorulan sorulara doğru cevap veren öğrencilere şef bıçakları hediye edildi.
Katkılarından dolayı Pirge Akademi’ye ve değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaştığı için Kurumsal Eğitim Uzmanı Sayın Fırat Erbil'e teşekkür ederiz.