“Fındıklı Pastane Ürünleri Geliştirme Projesi” Kapsamında Pastane Şefleri ve Ev Hanımları ile Mutfakta Birlikte Çalıştık
14 Kasım 2025 Cuma
Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından yürütülen “ Fındıklı Pastane Ürünleri Geliştirme ve Yaygınlaştırma Projesi” kapsamında 11-12 Kasım 2025 tarihlerinde Mutfağımızda yoğun iki gün geçirdik.
İlk gün Öğrencilerimizle birlikte üretimini gerçekleştirdiğimiz Fındıklı pastane Ürünlerinin “Duyusal Analiz” aşamasını Pastane Şeflerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik. İkinci gün ise Pastane şeflerinden en fazla puan alan beş ürünün üretimini ve tadımını ev hanımları ile birlikte gerçekleştirdik. Aynı zamanda birlikte benzer etkinlikleri gerçekleştirme konusunda da fikir birliğine vardık.
Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen şeflerimize ve ev hanımlarına çok teşekkür ederiz.