• Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Değerler & İlkeler
      • Politikalar
        • Kalite Politikaları
      • Dekanlık
      • Kurullar
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Fakülte Kurulu
      • Komisyonlar
      • Ekipler
      • Koordinatörler
      • Sorumlular
      • Senato Temsilcisi
      • Öğrenci Temsilcileri
    • Topluluğumuz
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Öğrenciler
        • Öğrenci Toplulukları
      • Mezunlar
      • Sektörel İşbirlikleri
      • Kamu Ortakları
      • Sivil Toplum
    • Akademik Faaliyetlerimiz
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
      • Değişim Programları
      • Araştırmalar
      • Projeler
    • Bilgi & Kaynaklarımız
      • Yerleşke
      • Mevzuat
      • Organizasyon Yapısı
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Dağılımları
        • Hassas Görevler
      • Süreçler
      • Planlar
        • Acil Durum Müdahale Planı
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • Faaliyet Raporları
      • Formlar
        • Personel Formları
        • Öğrenci Formları
    • Kariyer Desteklerimiz
      • Kariyer Planlama
      • Danışmanlık Hizmetleri
      • Fırsatlar
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Katkılarımız
      • Gönüllü Programları
      • Burs ve Sosyal Destek
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
    • Üniversite Anasayfa
    • Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Değerler & İlkeler
      • Politikalar
        • Kalite Politikaları
      • Dekanlık
      • Kurullar
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Fakülte Kurulu
      • Komisyonlar
      • Ekipler
      • Koordinatörler
      • Sorumlular
      • Senato Temsilcisi
      • Öğrenci Temsilcileri
    • Topluluğumuz
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Öğrenciler
        • Öğrenci Toplulukları
      • Mezunlar
      • Sektörel İşbirlikleri
      • Kamu Ortakları
      • Sivil Toplum
    • Akademik Faaliyetlerimiz
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
      • Değişim Programları
      • Araştırmalar
      • Projeler
    • Bilgi & Kaynaklarımız
      • Yerleşke
      • Mevzuat
      • Organizasyon Yapısı
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Dağılımları
        • Hassas Görevler
      • Süreçler
      • Planlar
        • Acil Durum Müdahale Planı
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • Faaliyet Raporları
      • Formlar
        • Personel Formları
        • Öğrenci Formları
    • Kariyer Desteklerimiz
      • Kariyer Planlama
      • Danışmanlık Hizmetleri
      • Fırsatlar
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Katkılarımız
      • Gönüllü Programları
      • Burs ve Sosyal Destek
    • İletişim

    Tüm Etkinlikler

    • Turizm Sektöründeki Güncel Gelişmeler ve Kariyer Planlaması - 15 Nisan 2019 Pazartesi

    Hızlı Erişim

    • Kütüphane
    • E-Ders
    • Akademik Takvim
    • Öğrenci İşleri
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Mezun Bilgi Sistemi
    • Arıza Kayıt Sistemi
    • Elektronik Belge Yönetim Sistemi
    • Akıllı Kart Yükleme Sistemi
    • Yemek Menüsü
    • Eduroam
    • Rehber
    • BAP

    İletişim

    Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Uğurca Mahallesi Yayla/5 Sokak No: 3 PK: 28902 Keşap /Giresun

    Telefon : +90 454 310 1875
    Faks : +90 454 310 1880
    E-Posta : turizm@giresun.edu.tr

    © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı