Etkinlik Duyurusu Hakkında

15 Ekim 2021 Cuma

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın imzasıyla yayınlanan Genelgeler ile 2021 yılının “Yunus Emre ve Türkçe Yılı”, “Hacı Bektaş Veli Yılı” ve “Ahi Evran Yılı” olarak ulusal ve uluslararası etkinliklerle anılması kararlaştırılmıştır.
     Türk dili ve medeniyetinin temel taşlarından olan Anadolu bilgelerinin daha iyi anlaşılması, anlatılması ve yaşatılması gayesiyle 14 Ekim 2021 Perşembe günü saat 14.00’te Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde online olarak gerçekleştirilecek ve Kırklareli Üniversitesi YouTube Kanalı üzerinden (krluni) canlı olarak izlenebilecek olan“Diyar-ı Rum’dan Rumeli’ye Üç Gönül Eri: Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre, Ahi Evran” başlıklı panele katılabilirsiniz.