• Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Değerler & İlkeler
      • Politikalar
        • Kalite Politikaları
      • Dekanlık
      • Kurullar
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Fakülte Kurulu
      • Komisyonlar
      • Ekipler
      • Koordinatörler
      • Sorumlular
      • Senato Temsilcisi
      • Öğrenci Temsilcileri
    • Topluluğumuz
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Öğrenciler
        • Öğrenci Toplulukları
      • Mezunlar
      • Sektörel İşbirlikleri
      • Kamu Ortakları
      • Sivil Toplum
    • Akademik Faaliyetlerimiz
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
      • Değişim Programları
      • Araştırmalar
      • Projeler
    • Bilgi & Kaynaklarımız
      • Yerleşke
      • Mevzuat
      • Organizasyon Yapısı
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Dağılımları
        • Hassas Görevler
      • Süreçler
      • Planlar
        • Acil Durum Müdahale Planı
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • Faaliyet Raporları
      • Formlar
        • Personel Formları
        • Öğrenci Formları
    • Kariyer Desteklerimiz
      • Kariyer Planlama
      • Danışmanlık Hizmetleri
      • Fırsatlar
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Katkılarımız
      • Gönüllü Programları
      • Burs ve Sosyal Destek
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
    • Üniversite Anasayfa
    • Hakkımızda
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Değerler & İlkeler
      • Politikalar
        • Kalite Politikaları
      • Dekanlık
      • Kurullar
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Fakülte Kurulu
      • Komisyonlar
      • Ekipler
      • Koordinatörler
      • Sorumlular
      • Senato Temsilcisi
      • Öğrenci Temsilcileri
    • Topluluğumuz
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Öğrenciler
        • Öğrenci Toplulukları
      • Mezunlar
      • Sektörel İşbirlikleri
      • Kamu Ortakları
      • Sivil Toplum
    • Akademik Faaliyetlerimiz
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
      • Değişim Programları
      • Araştırmalar
      • Projeler
    • Bilgi & Kaynaklarımız
      • Yerleşke
      • Mevzuat
      • Organizasyon Yapısı
        • Teşkilat Şeması
        • Görev Dağılımları
        • Hassas Görevler
      • Süreçler
      • Planlar
        • Acil Durum Müdahale Planı
      • Raporlar
        • Birim Öz Değerlendirme Raporu
        • Faaliyet Raporları
      • Formlar
        • Personel Formları
        • Öğrenci Formları
    • Kariyer Desteklerimiz
      • Kariyer Planlama
      • Danışmanlık Hizmetleri
      • Fırsatlar
      • Kariyer Yönetim Sistemi
      • Mezun Bilgi Sistemi
    • Katkılarımız
      • Gönüllü Programları
      • Burs ve Sosyal Destek
    • İletişim

    2022-2023 Güz Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Sonuçları

    01 Eylül 2022 Perşembe

    Merkezi yerleştirme puanına göre yatay geçiş sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

    Kayış işlemleri ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

    Hızlı Erişim

    • Kütüphane
    • E-Ders
    • Akademik Takvim
    • Öğrenci İşleri
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Mezun Bilgi Sistemi
    • Arıza Kayıt Sistemi
    • Elektronik Belge Yönetim Sistemi
    • Akıllı Kart Yükleme Sistemi
    • Yemek Menüsü
    • Eduroam
    • Rehber
    • BAP

    İletişim

    Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi Uğurca Mahallesi Yayla/5 Sokak No: 3 PK: 28902 Keşap /Giresun

    Telefon : +90 454 310 1875
    Faks : +90 454 310 1880
    E-Posta : turizm@giresun.edu.tr

    © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı