2019-YKS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Fakültemizi Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine!

06 Ağustos 2019 Salı

2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarına göre 2019-2020 eğitim-öğretim yılında fakültemizin Rekreasyon Yönetimi bölümüne girmeye hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kayıt işlemleri ile ilgili
bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca E-Devlet üzerinden (https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit) de kayıt yapabilirsiniz.

E-Devlet üzerinden Üniversite kaydı yapmak için gerekli adımları YÖK Üniversite E-Kayıt KULLANIM KILAVUZU
'ndan öğrenebilirsiniz.

Fakültemizin bulunduğu Keşap İlçesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait Aziz Hüseyin Gökçe Yurt Müdürlüğü bulunmakta olup; başvuru işlemleri ile ilgili sorularınızın cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Burs ve Kredi İşlemleri ile ilgili sorularınızın cevaplarına
buradan ulaşabilirsiniz.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında uygulanacak Akademik Takvime
buradan ulaşabilirsiniz.

Bunlar dışındaki her şey için aşağıdaki iletişim kanallarından bilgi alabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesapları:

Telefon: 0 454 310 10 66
E-Posta: turizm@giresun.edu.tr
Adres (Geçici adresimiz): Sultan Selim Mah. Eşref Dizdar Cad. Tarihi Rektörlük Binası No: 5 Kat:1 Merkez/Giresun