2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

07 Temmuz 2024 Pazar


Üniversitemiz lisans ve ön lisans programlarından mezun olan öğrencilerimizin mezuniyet törenleri 04-05 Temmuz 2024 tarihlerinde iki oturum halinde Hüseyin Avni Alpaslan Kapalı Spor Salonunda düzenlendi.

Fakültemiz Rekreasyon Yönetimi ve Gastronomi ve Mutfak Sanatı bölümünden mezun olan öğrencilerimizin yer aldığı oturumun ilk gününde Lisans programlarından mezun olan öğrencilerin mezuniyet töreni gerçekleştirildi. 

Mehter takımı gösterisi, halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisi ile başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

Açılış ve Protokol Konuşmalarının ardından lisans programları arasında Üniversite genelinde ilk üç dereceyi elde eden öğrencilere ödüllerini Vali Serdengeçti ve Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can verdiler.

Fakültemiz bazında ilk üç dereceye giren öğrencilerimiz Nefise TÜRKEL, Alime EKER ve Melike ERGİN’e ödüllerini Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Eyüp NEFES, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ömür UÇAR ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Mehmet ŞİMŞEK verdiler.

Öğrencilerin hep birlikte meslek yemini yapmalarının ardından havaya kep fırlatmaları ile mezuniyet töreni sona erdi.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, sevgi ve saygı ile selamlıyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun…